Koffie, lunch, borrel, diner, vergaderen, feesten, trouwerijen & catering
We beloven onze gasten dat ze bij ons echt ouderwets kunnen genieten, "omdat dat bij ons nog heel gewoon is". Als collega’s, als team willen we dit met elkaar voor onze gasten waarmaken. Daarom geven onze cultuurwaarden richting aan hoe we ons als collega, teamlid en leidinggevende gedragen. Het gaat over ons gedrag in het contact met gasten en ons gedrag als collega’s onder elkaar. Vier cultuurwaarden bepalen dan ook hoe we met elkaar en met onze gasten omgaan. We toetsen er zelfs ook onze beslissingen aan. Kijk snel hier onder voor onze vacatures. staat jou vacature er niet bij? Klik op online solliciteren en probeer het gewoon. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers.
Jij bent een ervaren Chef-kok, je bent minimaal 25 jaar en een echte keuken regelateur, je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade en daarnaast sta je voor je team, je werkt dus graag samen en bent goed in het coachen van het team. Je hebt ervaring met à la carte koken, banqueting en catering. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en hebt kokspapieren. Uiteraard verwachten wij al het bovenstaande maar je bent bovenal gepassioneerd over eten, drinken en horeca in het algemeen, het zit in je bloed, het zit in je genen. Als dat zo is, dan ben jij onze nieuwe Mercedes en wordt jij zeker weten onze nieuwe full time Chef kok!
Bij Restaurant de Tolplas ben je als Chef-kok verantwoordelijk voor het managen van de keukenbrigade en je houdt het overzicht in de keuken. Jij kan als ervaren Chef-kok vooruit kijken en plannen. Je bent, verantwoordelijk voor de personeelsplanning en het aannemen en opleiden van je nieuwe collega's. Je stuurt een team van 8 tot 10 keuken-collega's aan en zorgt voor een prettige werksfeer In onze keuken. Je zorg je voor de juiste mise en place en dat onze gerechten volgens vaste receptuur gemaakt worden en dat deze, mooi gepresenteerd, uitgeserveerd kunnen worden. Daarnaast controleer je de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Samen met de Sous en andere collega's van de keukenbrigade zorg je voor een schone en frisse keuken en weet je de richtlijnen van HACCP toe te passen.
Jij bent een ervaren Chef-Kok en je kan goed een grote keukenbrigade aansturen en coachen. Je werkt samen met een ervaren souschef, (parttime) zelfstandig werkende koks, (parttime) keukenhulpen en (parttime afwashulpen). Je moet het dan ook wel leuk vinden om zowel ervaren als onervaren collega's dit mooie vak (verder) te leren. Je motiveert, coacht en zorgt voor een prettige werksfeer. Ons restaurant kenmerkt zich door een drukke agenda, zowel à la carte, banqueting en catering en soms zelfs alles op dezelfde dag. Enfin, je kent het wel. We ontvangen en verzorgen dan ook veel gasten binnenshuis en buitenshuis. Jij weet daarom ook hoe belangrijk het is dat je goed samenwerkt en dat iedereen in de keuken goed op elkaar is ingespeeld.
Jouw salaris is afhankelijk van je ervaring en leeftijd, tussen € 3.100,- en € 3.500,- exclusief fooi en vakantiegeld. Uiteraard betalen wij pensioen, jouw kleding en je maaltijd. Ook krijg je van ons een telefoonvergoeding. Jij en al jouw collega's verdienen een goede werk/privébalans, bijvoorbeeld flexibel 4 dagen werken is bespreekbaar. We organiseren jaarlijks een aantal gezellige medewerkers activiteiten en de naborrel komt en gaat zonder verplichtingen.
Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je eventueel niet kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn. In overleg zijn een vrije weekenddag of een vrij weekend prima te regelen.
Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je wat ons betreft meteen aan de slag.
1. Jouw CV & motivatie
2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op
3. Het gezellige en vrijblijvende gesprek
4. Het ondertekenen van jouw overeenkomst
5. Jouw eerste werkdag
Wil jij deel uitmaken van ons gezellige team en bijdragen aan een vlekkeloze ervaring voor onze gasten? Lees dan snel verder!
OVER DE FUNCTIE
Functie: Afwas/keukenhulp
Locatie: Restaurant de Tolplas
Uren: Parttime (flexibele uren) in overleg
VERANTWOORDELIJKHEDEN
WAT WIJ BIEDEN
WAT WIJ ZOEKEN
Heb jij zin om ons team te versterken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar myjob@restaurantdetolplas.nl of klik op onderstaande button of bel 0546 706868 of kom gewoon even gezellig langs in ons restaurant om persoonlijk kennis te maken!
Hey jij! Ben jij een keukenprins(es) in de dop en heb jij een passie voor lekker eten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een gezellig en gemotiveerd team, waar wij jou alle kneepjes van het (snack)vak zullen leren!
OVER DE FUNCTIE
Functie: Afwas/keukenhulp
Locatie: Restaurant de Tolplas
Uren: Parttime (flexibele uren) in overleg
BEN JIJ IEMAND DIE…
WAT WIJ BIEDEN
WAT WIJ ZOEKEN
Heb jij zin om ons team te versterken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar myjob@restaurantdetolplas.nl of klik op onderstaande button of bel 0546 706868 of kom gewoon even gezellig langs in ons restaurant om persoonlijk kennis te maken!
BEZORG ONZE GASTEN EEN FANTASTISCHE DAG, MIDDAG OF AVOND!
Net een stapje extra zetten kan jij ook met een vol dienblad of meerdere borden op je arm. Gasten verwennen zit je in het bloed. Mocht je nog niet zoveel bedieningservaring hebben? Is lopen met een dienblad, het tappen van een fris pilsje of lopen met meerdere borden nog niet jouw core-business, geen angst, dat leren wij je gewoon!
OVER DE FUNCTIE
Functie: Bedieningshulp
Locatie: Restaurant de Tolplas
Uren: Parttime (flexibele uren) in overleg
BEN JIJ IEMAND DIE...
WAT WIJ BIEDEN
WAT WIJ ZOEKEN
Heb jij zin om ons team te versterken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar myjob@restaurantdetolplas.nl of klik op onderstaande button of bel 0546 706868 of kom gewoon even gezellig langs in ons restaurant om persoonlijk kennis te maken!
"Ik heb interesse in de ander en leer graag iets nieuws".
Nieuwsgierigheid helpt je als medewerker bij het verbeteren van het gastcontact. Door te vragen naar de ander, toon je interesse in zijn of haar belevingswereld. Hoe meer je weet van de gast en je collega's , hoe beter je inspeelt op persoonlijke wensen en voorkeuren. Gasten en collega's voelen zich gehoord door jou. Daar worden zij blij van. Daar word jij blij van.
"Ik hou van mijn werk en straal dat uit, omdat ik doe wat ik leuk vind ben ik eigenlijk nooit aan het werk".
Betrokkenheid bij je werk heeft direct effect op de gastbeleving. Liefde voor je vak klinkt door in alles wat je doet en zegt. Je bent je bewust van je eigen kwaliteiten en zet dit door naar je gasten en collega’s. Precies de energie waar jouw gasten ook blij van worden. Je omarmt nieuwe ontwikkelingen en persoonlijke groei. Want goed zijn vind je best, maar de beste zijn vind je nog nog veel beter.
"Ik hou het graag simpel en manage de verwachtingen".
Duidelijk zijn in je gedrag en communicatie is letterlijk verhelderend voor de gast. Daarmee schep je de juiste verwachtingen over en weer. Je bent positief duidelijk en geloofwaardig in je gedrag. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Jouw positieve gedrag komt overeen met wat je zegt, denkt, voelt en vindt.
Ik luister, geef vertrouwen en beweeg mee"
Verbonden zijn in je gedrag betekent dat je met je volle aandacht erbij bent. Je toont respect voor mens en milieu en stelt je open voor andere denk- en werkwijzen dan die van jou. Je kent jezelf goed en zet jouw kwaliteiten in om de ander ook zichzelf te laten zijn. Met oprecht persoonlijk contact verdien je een plek in zijn of haar hart.
Restaurant de Tolplas
Hexelseweg 84, 7645AM, Hoge Hexel
Alle rechten voorbehouden, Restaurant de Tolplas
Powered by Chef Horeca & Catering Exploitatie BV
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.