Koffie, lunch, borrel, diner, vergaderen, feesten, trouwerijen & catering

Restaurant de Tolplas
  • Aanmelden
  • Account maken

  • Mijn account
  • Aangemeld als:

  • filler@godaddy.com


  • Mijn account
  • Afmelden

  • Home
  • Over
  • Menu
    • Asperges
    • Bar hapjeskaart
    • Lunchkaart
    • High Tea en Zo
    • Menukaart
    • Bierkaart
    • Wijnkaart
    • Kinderkaart
    • Snack afhaalkaart
    • BBQ en Gourmet
  • Groepen
  • Arrangementen
    • Feesten en partijen
    • Trouwen en bruiloften
    • Uitvaart en afscheid
    • Zakelijke bijeenkomt
    • Catering op locatie
    • Kinderfeestje
    • Foodbook
    • Offerte aanvraag
  • Catering
  • Impressie
  • Contact
  • Werken bij
  • Meer
    • Home
    • Over
    • Menu
      • Asperges
      • Bar hapjeskaart
      • Lunchkaart
      • High Tea en Zo
      • Menukaart
      • Bierkaart
      • Wijnkaart
      • Kinderkaart
      • Snack afhaalkaart
      • BBQ en Gourmet
    • Groepen
    • Arrangementen
      • Feesten en partijen
      • Trouwen en bruiloften
      • Uitvaart en afscheid
      • Zakelijke bijeenkomt
      • Catering op locatie
      • Kinderfeestje
      • Foodbook
      • Offerte aanvraag
    • Catering
    • Impressie
    • Contact
    • Werken bij
Restaurant de Tolplas

Aangemeld als:

filler@godaddy.com

  • Home
  • Over
  • Menu
    • Asperges
    • Bar hapjeskaart
    • Lunchkaart
    • High Tea en Zo
    • Menukaart
    • Bierkaart
    • Wijnkaart
    • Kinderkaart
    • Snack afhaalkaart
    • BBQ en Gourmet
  • Groepen
  • Arrangementen
    • Feesten en partijen
    • Trouwen en bruiloften
    • Uitvaart en afscheid
    • Zakelijke bijeenkomt
    • Catering op locatie
    • Kinderfeestje
    • Foodbook
    • Offerte aanvraag
  • Catering
  • Impressie
  • Contact
  • Werken bij

Account


  • Mijn account
  • Afmelden


  • Aanmelden
  • Mijn account

Werken bij Restaurant de Tolplas

We beloven onze gasten dat ze bij ons echt ouderwets kunnen genieten, "omdat dat bij ons nog heel gewoon is". Als collega’s, als team willen we dit met elkaar voor onze gasten waarmaken. Werken bij Restaurant de Tolplas gaat over ons gedrag in het contact met gasten en ons gedrag als collega’s onder elkaar. Vier kernwaarden, betrokkenheid, nieuwsgierigheid, helderheid en verbondenheid bepalen dan ook hoe we met elkaar en met onze gasten omgaan. 


Kijk snel hier onder voor onze vacatures. Staat jou vacature er niet bij? Klik op open sollicitatie en probeer het gewoon. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers.


Ps. solliciteren doe je ook samen met je beste vriend of vriendin, je zusje, broertje, neefje of nichtje. Ja zelfs je moeder is welkom! 


Open sollicitatie

Hallo moeders & huisvrouwen

Fulltime - Partime

In ons restaurant draait alles om beleving, smaak maar zeker ook om gezelligheid; het gaat om het creëren van heerlijke en ontspannen momenten voor onze gasten maar ook voor onszelf als team. Ben jij moeder of huisvrouw die naast je verantwoordelijke taak als moeder of huisvrouw een gezellige (bij)baan zoekt?  Wij hebben die job in de aanbieding!

Wat kun je bij ons doen?

  • Afwassen en schoonmaken
  • Snacks bereiden
  • Helpen met maken van desserts en voorgerechten
  • Helpen in de keuken met alle voorbereidingen

Wie ben jij?!

  •  Je bent enthousiast, gemotiveerd en vindt het leuk om 's avonds en of in het weekend te werken.
  • Je blijft kalm en communiceert effectief, met name op de drukste momenten
  • Je werkt netjes, geordend en je hecht veel waarde aan hygiëne
  • Een horecaopleiding en/of ervaring in de keuken is niet nodig
  • Uiteraard vindt je keukenwerk wel erg leuk.

Wat zijn de werktijden?

Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je eventueel niet kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn. In overleg komen we er altijd wel uit. Onze diensten kunnen zijn van 12:00 tot 21:00, of van 12:00 tot 17:00 of van 15:00 tot sluit of van 17:00 tot sluit.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Flexibele werktijden waardoor jij jouw vrije tijd en werk in balans weet te houden
  • Een aantrekkelijk salaris op basis van het loon- en functiehuis van de Horeca CAO
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling middels opleiding, training, persoonlijke coaching en ontwikkelgesprekken
  • Doorgroeimogelijkheden bij gebleken geschiktheid
  • Een huiselijke en gezellige werksfeer waar je werkt met de allerleukste collega's die van elke dag weer een gezellig feestje weten te maken
  • Medewerkerskorting, ook als je met familie en of vrienden bij ons langskomt
  • Eerlijk verdeelde fooien
  • Wekelijks een gezellige naborrel met een lekker snackje 
  • Kerstpakket
  • Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en jouw leeftijd

Wanneer kan ik beginnen?

Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je wat ons betreft meteen aan de slag.

Sollicitatieprocedure

1. Vul het online formulier in (klik op ik wil deze job)

2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

3. Het gezellige en vrijblijvende gesprek

4. Het ondertekenen van jouw overeenkomst 

5. Jouw eerste werkdag


Ik wil deze job

Chef-kok

Leiding & Organisatie

Wie ben jij

Jij bent een ervaren (Chef) kok, je bent minimaal 25 jaar en een echte keuken regelateur, je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade en daarnaast sta je voor je team, je werkt dus graag samen en bent goed in het coachen van het team. Je hebt ervaring met à la carte koken, banqueting en catering. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en hebt kokspapieren. Uiteraard verwachten wij al het bovenstaande maar je bent bovenal gepassioneerd over eten, drinken en horeca in het algemeen, het zit in je bloed, het zit in je genen. Je spreekt doorgaans over jouw keuken! Als jij jezelf kunt vinden in bovenstaande, dan ben jij zeker onze nieuwe full time Chef kok! 

Wat ga je bij ons doen

Bij Restaurant de Tolplas ben je als Chef-kok verantwoordelijk voor het managen van de keukenbrigade en je houdt het overzicht in de keuken. Jij kan als ervaren Chef-kok vooruit kijken en plannen. Je bent, verantwoordelijk voor de personeelsplanning en het aannemen en opleiden van je nieuwe collega's. Je stuurt een team van 8 tot 10 keuken-collega's aan en zorgt voor een prettige werksfeer In onze keuken. Je zorg je voor de juiste mise en place en dat onze gerechten volgens vaste receptuur gemaakt worden en dat deze, mooi gepresenteerd, uitgeserveerd kunnen worden. Daarnaast controleer je de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Samen met de Sous en andere collega's van de keukenbrigade zorg je voor een schone en frisse keuken en weet je de richtlijnen van HACCP toe te passen.

Het keukenteam en het belang van soepel samenwerken

Jij bent een ervaren Chef-Kok en je kan goed een grote keukenbrigade aansturen en coachen. Je werkt samen met een ervaren souschef, (parttime) zelfstandig werkende koks, (parttime) keukenhulpen en (parttime afwashulpen). Je moet het dan ook wel leuk vinden om zowel ervaren als onervaren collega's dit mooie vak (verder) te leren. Je motiveert, coacht en zorgt voor een prettige werksfeer. Ons  restaurant kenmerkt zich door een drukke agenda, zowel à la carte, banqueting en catering en soms zelfs alles op dezelfde dag. Enfin, je kent het wel. We ontvangen en verzorgen dan ar is ingespeeld. ook veel gasten binnenshuis en buitenshuis. Jij weet daarom ook hoe belangrijk het is dat je goed samenwerkt en dat iedereen in de keuken goed op elkaar is ingesteld.

Wat hebben wij voor jou en dan bedoelen we niet alleen geld

Jouw salaris is afhankelijk van je ervaring en leeftijd, exclusief fooi en vakantiegeld. Uiteraard betalen wij pensioen, jouw kleding en je maaltijd. Ook krijg je van ons een telefoonvergoeding. Jij en al jouw collega's verdienen een goede werk/privébalans, bijvoorbeeld flexibel 4 dagen werken is bespreekbaar. We organiseren jaarlijks een aantal gezellige medewerkers activiteiten en de naborrel komt en gaat zonder verplichtingen. We hebben een leuk team en er zijn mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen. Daarnaast is er een medewerkerskorting en dat maakt het ook leuk om met familie en vrienden bij ons langs te komen.

Wat zijn de werktijden

Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je eventueel niet kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn. In overleg zijn een vrije weekenddag of een vrij weekend prima te regelen.

Wanneer kan ik beginnen

Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je wat ons betreft meteen aan de slag.

Sollicitatieprocedure

1. Jouw CV & motivatie

2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

3. Het gezellige en vrijblijvende gesprek

4. Het ondertekenen van jouw overeenkomst 

5. Jouw eerste werkdag


ik wil deze job

Zelfstandig werkend kok

Fulltime - Partime

In ons restaurant draait alles om beleving, smaak en gezelligheid; het gaat om het creëren van heerlijke en ontspannen momenten voor onze gasten. Als zelfstandig werkend kok veras jij onze gasten met de heerlijkste gerechten. Ben jij die kok die ervan geniet om in teamverband onze gasten te verwennen? Join us en maak het verschil! 

Wat ga je bij ons doen?

  • Het bereiden en soms ook serveren van de diverse gerechten
  • Het voorbereiden en klaarzetten van de mise-en-place
  • Helpen bij het opruimen en controleren van de binnengekomen bestellingen
  • Het schoon en hygiënisch houden van de werkplek
  • Samen met het team onze gasten een geweldige en culinaire ervaring bezorgen

Wie ben jij?!

  •  Je bent enthousiast, gemotiveerd en houdt van uitdagingen en van horeca
  • Je blijft kalm en communiceert effectief, met name op de drukste momenten
  • Je werkt nauwkeurig, geordend en je hecht veel waarde aan hygiëne
  • Een horecaopleiding en/of ervaring in de keuken is fijn

Wat zijn de werktijden?

Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je eventueel niet kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn. In overleg is een vrije weekenddag of een vrij weekend prima te regelen.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Flexibele werktijden waardoor jij jouw vrije tijd en werk in balans weet te houden
  • Een aantrekkelijk salaris op basis van het loon- en functiehuis van de Horeca CAO
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling middels opleiding, training, persoonlijke coaching en ontwikkelgesprekken
  • Doorgroeimogelijkheden bij gebleken geschiktheid
  • Een huiselijke en gezellige werksfeer waar je werkt met de allerleukste collega's die van elke dag weer een gezellig feestje weten te maken
  • Medewerkerskorting, ook als je met familie en of vrienden bij ons langskomt
  • Eerlijk verdeelde fooien
  • Wekelijks een gezellige naborrel met een lekker snackje 
  • Kerstpakket
  • Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en jouw leeftijd

Wanneer kan ik beginnen?

Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je wat ons betreft meteen aan de slag.

Sollicitatieprocedure

1. Jouw CV & motivatie

2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

3. Het gezellige en vrijblijvende gesprek

4. Het ondertekenen van jouw overeenkomst 

5. Jouw eerste werkdag


Ik wil deze job

Vacatures

Afwas & keukenhulpen

Medewerkers voor de bediening

Medewerkers voor de bediening

Wil jij deel uitmaken van ons gezellige team en bijdragen aan een vlekkeloze ervaring voor onze gasten? Lees dan snel verder!


OVER DE FUNCTIE


Functie: Afwas/keukenhulp

Locatie: Restaurant de Tolplas

Uren: Parttime (flexibele uren) in overleg


VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Verzorgen van de afwas en het schoonmaken van servies, bestek en keukenapparatuur.
  • Assisteren bij het opruimen en schoonhouden van de keuken en het restaurant.
  • Samenwerken met het keukenteam om een soepele werkomgeving te creëren.
  • Zorgen voor een hygiënische en veilige werkomgeving.


WAT WIJ BIEDEN

  • Een gezellige werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Flexibele werktijden die passen bij jouw schema
  • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen ons bedrijf
  • Een marktconform salaris en wat extra's


WAT WIJ ZOEKEN

  • Enthousiasme en een positieve instelling
  • Bereidheid om aan te pakken en samen te werken
  • Oog voor detail en hygiëne
  • Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste
  • Minimaal 16 jaar


Heb jij zin om ons team te versterken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar myjob@restaurantdetolplas.nl  of klik op onderstaande button of bel 0546 706868 of kom gewoon even gezellig langs in ons restaurant om persoonlijk kennis te maken!

Join the club!

Medewerkers voor de bediening

Medewerkers voor de bediening

Medewerkers voor de bediening

BEZORG ONZE GASTEN EEN FANTASTISCHE DAG

Net een stapje extra zetten kan jij ook met een vol dienblad of meerdere borden op je arm. Gasten verwennen zit je in het bloed. Mocht je nog niet zoveel bedieningservaring hebben?  Is lopen met een dienblad, het tappen van een fris pilsje of lopen met meerdere borden nog niet jouw core-business, geen angst, dat leren wij je gewoon!


OVER DE FUNCTIE


Functie: Bedieningshulp

Locatie: Restaurant de Tolplas

Uren: Parttime (flexibele uren) in overleg


BEN JIJ IEMAND DIE...

  • Het leuk vindt om in ons restaurant te schitteren? 
  • Zijn of haar witte Tolplas blouse kan hebben als een tweede huid? 
  • Niet verlegen bent? 
  • Samen met je collega’s graag het restaurant runt? 
  • Zonder blikken of blozen kan vertellen hoe onze gerechten en drankjes in elkaar zitten? 
  • Minimaal 16 jaar is


WAT WIJ BIEDEN

  • Een gezellige werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Flexibele werktijden die passen bij jouw schema
  • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen ons bedrijf
  • Een marktconform salaris en wat extra's


WAT WIJ ZOEKEN

  • Enthousiasme en een positieve instelling
  • Bereidheid om aan te pakken en samen te werken
  • Oog voor detail en hygiëne
  • Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste
  • Minimaal 


Heb jij zin om ons team te versterken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar myjob@restaurantdetolplas.nl  of klik op onderstaande button of bel 0546 706868 of kom gewoon even gezellig langs in ons restaurant om persoonlijk kennis te maken!


Join the club!

Nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid

"Ik heb interesse in de ander en leer graag iets nieuws".

Nieuwsgierigheid helpt je als medewerker bij het verbeteren van het gastcontact. Door te vragen naar de ander, toon je interesse in zijn of haar belevingswereld. Hoe meer je weet van de gast en je collega's , hoe beter je inspeelt op persoonlijke wensen en voorkeuren. Gasten en collega's voelen zich gehoord door jou. Daar worden zij blij van. Daar word jij blij van.

Betrokkenheid

Nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid

"Ik hou van mijn werk en straal dat uit, omdat ik doe wat ik leuk vind ben ik eigenlijk nooit aan het werk".

Betrokkenheid bij je werk heeft direct effect op de gastbeleving. Liefde voor je vak klinkt door in alles wat je doet en zegt. Je bent je bewust van je eigen kwaliteiten en zet dit door naar je gasten en collega’s. Precies de energie waar jouw gasten ook blij van worden. Je omarmt nieuwe ontwikkelingen en persoonlijke groei. Want goed zijn vind je best, maar de beste zijn vind je nog nog veel beter. 

Helderheid

Verbondenheid

Verbondenheid

"Ik hou het graag simpel en manage de verwachtingen".

Duidelijk zijn in je gedrag en communicatie is letterlijk verhelderend voor de gast. Daarmee schep je de juiste verwachtingen over en weer. Je bent positief duidelijk en geloofwaardig in je gedrag. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Jouw positieve gedrag komt overeen met wat je zegt, denkt, voelt en vindt. 

Verbondenheid

Verbondenheid

Verbondenheid

Ik luister, geef vertrouwen en beweeg mee"

Verbonden zijn in je gedrag betekent dat je met je volle aandacht erbij bent. Je toont respect voor mens en milieu en stelt je open voor andere denk- en werkwijzen dan die van jou. Je kent jezelf goed en zet jouw kwaliteiten in om de ander ook zichzelf te laten zijn. Met oprecht persoonlijk contact verdien je een plek in zijn of haar hart. 

Wij bieden ook stageplaatsen, kijk snel of er een stage van je gading bij staat op www.stagemarkt.nl

Wij bieden ook stageplaatsen, kijk snel of er een stage van je gading bij staat op www.stagemarkt.nl

Wij bieden ook stageplaatsen, kijk snel of er een stage van je gading bij staat op www.stagemarkt.nl

Wij bieden ook stageplaatsen, kijk snel of er een stage van je gading bij staat op www.stagemarkt.nl

Wij bieden ook stageplaatsen, kijk snel of er een stage van je gading bij staat op www.stagemarkt.nl

Wij bieden ook stageplaatsen, kijk snel of er een stage van je gading bij staat op www.stagemarkt.nl

Online solliciteren v/m

Stuur ons je online sollicitatie

Voeg hier je CV met foto toe
Bijlagen (0)

Deze site wordt beschermd via reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

"Als je doet wat je leuk vindt, ben je eigenlijk nooit aan het werk!"

We zijn dol op gemotiveerde medewerkers, dus aarzel niet om te solliciteren!

Heb je een vraag?

Restaurant de Tolplas

Hexelseweg 84, 7645 AM Hoge Hexel, Netherlands

0 546 70 68 68 | myjob@restaurantdetolplas.nl

  • Contact
  • Uniforme voorwaarden UVH
  • Privacy en Cookies
  • Huisregels
  • Allergenen
  • Werken bij

Restaurant de Tolplas

Hexelseweg 84, 7645AM, Hoge Hexel

0546-706868

Alle rechten voorbehouden, Restaurant de Tolplas

Ondersteund door

Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.

Accepteren

Hallo moeders en/of huisvrouwen!

Op zoek naar een leuke (bij)baan in onze keuken?

Klik dan hier