bar-bistro, lunch, borrel, diner, vergaderen, feesten, trouwerijen en catering
Laat u verrassen door ons keukenteam. Naast onze klassiekers, serveren wij een heerlijk ”Menu du Chef”. Seizoensgebonden, en met herkenbare specialiteiten. Kies voor het 3-, 4-, 5- of zelfs 6-gangen menu. Het menu wordt maandelijks gewisseld en mondeling toegelicht door onze medewerkers aan tafel.
Voor-, hoofd- en nagerecht
Voor- soep, hoofd- en nagerecht
Voor-, soep, tussen-, hoofd- en nagerecht
Voor-, soep, tussen-, hoofd-, kaas en nagerecht
Bij het drie, vier of vijf gangen diner kunt u uiteraard ook kiezen voor kaas i.p.v. het nagerecht
Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Omdat we u graag rustig laten genieten, nemen we de bestelling van het menu ten laatste op om 20.00 uur.
Franse dressing-knoflook, geitenkaas, rode peper, kappertjes en cornichons
Kruidenboter, olijventapenade en tomatenchutney
Rode ui, tomaat, rode en groene pepers, Gruyère, avocado, roomkaas, verse koriander, apart guacamole en chilisaus
Dijon grove mosterd
Wisselende lekkernijen uit de keuken
Knoflook- en chilisaus
Bitterballen, butterfly garnalen, mini-kaassoufflé, kipnuggets, mini-frikandellen, mosterd-, chilisaus en kerrie-gembermayonaise
Gerookte zalm, -paling, heilbot, zalmmousse, mierikswortelmousse en remoulade
Aardappelchips, kappertjes peterselie, huisgemaakte mayonaise, Worcestersaus, prosciutto, haringkaviaar, crème fraîche, toast en boter
Fillodeeg, tonijn, wasabi, geitenkaas, kappertjes, balsamico, sesam, limoen, wakamé en kwartelei
✿ Vegetarische variant, tonijn wordt vervangen door gegrilde courgette
Piccalilly, biet, frisse salade, zoet-zure groentjes en een kwartel-ei
Gesneden van de dikke bil van Hollands natuurvlees, olijfolie, truffelmayonaise, Balsamico, Parmezaan, geroosterde pijnboompitten, groene, salade, radijs, kappertjes, Amsterdams ui en komkommer
✿ Vegetarische variant, vlees wordt vervangen door biet
XL-variant 21.5
Argentijnse gamba's, venkel, zeekraal, crème fraiche
Gegratineerde uiensoep, Bechamel, Gruyère en groene kruiden
Tomaat concasser, rijst groene kruiden en croutons
✿ vegetarisch of vegetarische variant te verkrijgen
Kruidenboter, gegratineerd met Parmezaanse kaas en citroen
Kruidenboter, gegratineerd met Parmezaanse kaas en citroen
Oesterzwam, bierbeslag, groene salade en knoflooksaus
Bereidt in pittige knoflookolie en curry kroepoek
Wortel, broccoli, groene asperges, pommes duchesse, roomboterjus, remoulade en gefruite kappertjes
Wortel, broccoli, groene asperge, pommes duchesse en Noilly-Prat
Twee lekkerbekjes van heekfilet, doperwtenpuree, pommes duchesse, huisgemaakte frites, huisgemaakte mayonaise, remoulade, gefrituurde peterselie en citroen
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, stoofpeer, huisgemaakte frites en huisgemaakte mayonaise
Hollands natuurvlees, uienringen, kruidenboter en rode wijnsaus
Mix-gril van runderhaas, varkenshaas, boerderij kip, haricots-verts
kruidenboter en kerriemayonaise
Biefstuk van runderhaas, aardappelmousseline, pommes dauphinoise van zoete aardappel en pepersaus
Gebakken oesterzwammen en -champignons, romige paddestoelensaus
Gebakken spek, -rode ui, -paddenstoelen en romige champignonsaus
Pikant-zoet gemarineerd, seroendeng, prei en knoflooksaus
Spek, paddenstoelen, wortel, meloes-ui, knoflook, tijm en rode wijn
100% rundvlees, spek, uienjam, gebakken paddenstoelen, cheddar, truffel-mayonaise en een heuse pickle
De burger wordt standaard medium gegrild
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, aardappelgarnituur, stoofpeer, huisgemaakte frites en huisgemaakte mayonaise
Mosselen, zalm, Argentijnse gamba's, tongfilet, paddenstoelen van het seizoen, courgette, rode ui, knoflook, spinazie, romige pestosaus, Parmezaan en pijnboompitten
Champignons, shiitakes, oesterzwam, rode ui, spinazie, courgette knoflook, romige truffelsaus, Parmezaan en pijnboompitten
Gebakken champignons, -oesterzwam, -rode uien, -spek, bechamel, gegratineerd met Gruyère en bonenrollen on top
Vijf soorten kaas, notenbrood, beurre d'Issigny, appelstroop, balsamico, vijgenchutney en walnoten
Chocolade mousse, brownie crumble, karamelsaus, meringue en rood fruit
Vanille roomdessert met gebrande rietsuiker, karamelijs en slagroom
Boeren vanille roomijs, verse vruchten, aardbeiensaus, lime soda, wafel en slagroom
Boeren vanille-, Belgian chocolate- en karamel roomijs, warme chocoladesaus en verse slagroom
Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen
Restaurant de Tolplas
Hexelseweg 84, 7645AM, Hoge Hexel
Alle rechten voorbehouden, Restaurant de Tolplas
Powered by Chef Horeca & Catering Exploitatie BV
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.