bar-bistro, lunch, borrel, diner, vergaderen, feesten, trouwerijen en catering

  • Home
  • Over
  • Menu
    • Menukaart
    • Lunchkaart
    • Kinderkaart
    • Wijnkaart
    • Bierkaart
    • Dieetwensen
  • Banqueting
    • High Tea
    • High Wine
    • High Beer
    • Feesten
    • Trouwen
    • Barbecue
    • Vergaderen
    • Events
  • Team
  • Impressie
  • Blog
  • Contact
  • Meer
    • Home
    • Over
    • Menu
      • Menukaart
      • Lunchkaart
      • Kinderkaart
      • Wijnkaart
      • Bierkaart
      • Dieetwensen
    • Banqueting
      • High Tea
      • High Wine
      • High Beer
      • Feesten
      • Trouwen
      • Barbecue
      • Vergaderen
      • Events
    • Team
    • Impressie
    • Blog
    • Contact
  • Home
  • Over
  • Menu
    • Menukaart
    • Lunchkaart
    • Kinderkaart
    • Wijnkaart
    • Bierkaart
    • Dieetwensen
  • Banqueting
    • High Tea
    • High Wine
    • High Beer
    • Feesten
    • Trouwen
    • Barbecue
    • Vergaderen
    • Events
  • Team
  • Impressie
  • Blog
  • Contact

Menu du Chef

Laat u verrassen door ons keukenteam. Naast onze klassiekers, serveren wij een heerlijk ”Menu du Chef”. Seizoensgebonden, en met herkenbare specialiteiten. Kies voor het 3-, 4-, 5- of zelfs 6-gangen menu. Het menu wordt maandelijks gewisseld en mondeling toegelicht door onze medewerkers aan tafel.

Drie gangen menu

41.0

Voor-, hoofd- en nagerecht

Vier gangen menu

51.0

Voor- soep, hoofd- en nagerecht

Vijf gangen menu

61.0

Voor-, soep, tussen-, hoofd- en nagerecht

Zes gangen menu

71.0

 Voor-, soep, tussen-, hoofd-, kaas en nagerecht 

Kaas i.p.v. nagerecht

+ 4.5

Bij het drie, vier of vijf gangen diner kunt u uiteraard ook kiezen voor kaas i.p.v. het nagerecht

Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Omdat we u graag rustig laten genieten, nemen we de bestelling van het menu ten laatste op om 20.00 uur.

Brood & appetizers voor de lekkere trek en bij de borrel

Gemarineerde olijven & gerookte amandelen ✿

7.5

Franse dressing-knoflook, geitenkaas, rode peper, kappertjes en cornichons

Brood met smeersels ✿

6.5

Kruidenboter, olijventapenade en tomatenchutney

Nacho's uit de oven ✿

14.9

Rode ui, tomaat, rode en groene pepers, Gruyère, avocado, roomkaas, verse koriander, apart guacamole en chilisaus

Van Dobben rundvlees bitterballen (6 st.)

8.5

Dijon grove mosterd

Chef's plank (v.a. 2 pers.)

27.5

Wisselende lekkernijen uit de keuken

Krokante uienringen (15 st.) ✿

9.5

Knoflook- en chilisaus

Gemengde warme hapjes (15 st.)

14.5

Bitterballen, butterfly garnalen, mini-kaassoufflé, kipnuggets, mini-frikandellen, mosterd-, chilisaus en kerrie-gembermayonaise

Koude Voorgerechten

Gerookte visschotel uit eigen rokerij

19.5

Gerookte zalm, -paling, heilbot, zalmmousse, mierikswortelmousse en remoulade

Steak tartaar

16.0

Aardappelchips, kappertjes peterselie, huisgemaakte mayonaise, Worcestersaus, prosciutto, haringkaviaar, crème fraîche, toast en boter

Pizza Mercer NY

15.5

Fillodeeg, tonijn, wasabi, geitenkaas, kappertjes, balsamico, sesam, limoen, wakamé en kwartelei

✿ Vegetarische variant, tonijn wordt vervangen door gegrilde courgette 

Huisgemaakte gevogelte paté en croute

14.5

Piccalilly, biet, frisse salade, zoet-zure groentjes en een kwartel-ei

Rundercarpaccio

14.5

Gesneden van de dikke bil van Hollands natuurvlees, olijfolie, truffelmayonaise, Balsamico, Parmezaan, geroosterde pijnboompitten, groene, salade, radijs, kappertjes, Amsterdams ui en komkommer

✿ Vegetarische variant, vlees wordt vervangen door biet

XL-variant 21.5 

Soepen

Kreeftensoep

12.0

Argentijnse gamba's, venkel, zeekraal, crème fraiche

Uiensoep à la Parisienne ✿

8.5

Gegratineerde uiensoep, Bechamel, Gruyère en groene kruiden

Verse tomatensoep ✿

8.5

Tomaat concasser, rijst groene kruiden en croutons

✿ vegetarisch of vegetarische variant te verkrijgen

Warme Voorgerechten

Bourgondische wijngaardslakken (6 st.)

11.5

Kruidenboter, gegratineerd met Parmezaanse kaas en citroen

Bourgondische wijngaardslakken (12 st.)

21.0

Kruidenboter, gegratineerd met Parmezaanse kaas en citroen

Oesterzwam Dordogne ✿

14.5

Oesterzwam, bierbeslag, groene salade en knoflooksaus

Argentijnse gamba's

15.5

Bereidt in pittige knoflookolie en curry kroepoek

Hoofdgerechten uit de Zee

In roomboter gebakken zeetong

42.5

Wortel, broccoli, groene asperges, pommes duchesse, roomboterjus, remoulade en gefruite kappertjes

Noorse zalmfilet uit de oven

29.5

Wortel, broccoli, groene asperge, pommes duchesse en Noilly-Prat

Fish & Chips

23.5

Twee lekkerbekjes van heekfilet, doperwtenpuree, pommes duchesse, huisgemaakte frites, huisgemaakte mayonaise, remoulade, gefrituurde peterselie en citroen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, stoofpeer, huisgemaakte frites en huisgemaakte mayonaise

Hoofdgerechten van de Slager

Rib Eye Steak New York Style

33.5

Hollands natuurvlees, uienringen, kruidenboter en rode wijnsaus

Royal Dutch Mix-Gril

26.5

Mix-gril van runderhaas, varkenshaas, boerderij kip, haricots-verts

kruidenboter en kerriemayonaise

Tournedos Pepper

39.5

Biefstuk van runderhaas, aardappelmousseline, pommes dauphinoise van zoete aardappel en pepersaus

Gegrilde varkenshaas medaillons

24.5

Gebakken oesterzwammen en -champignons, romige  paddestoelensaus

Twentsche Boer'n Schnitzel

23.5

Gebakken spek, -rode ui, -paddenstoelen en romige champignonsaus

Spareribs, de lekkerste van heel Twente

23.5

Pikant-zoet gemarineerd, seroendeng, prei en knoflooksaus

Gebraden boerderijkip in rode wijn

24.5

Spek, paddenstoelen, wortel, meloes-ui, knoflook, tijm en rode wijn

Burger TLP-84 ✿

21.5

100% rundvlees, spek, uienjam, gebakken paddenstoelen, cheddar,  truffel-mayonaise en een heuse pickle

De burger wordt standaard medium gegrild

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, aardappelgarnituur, stoofpeer, huisgemaakte frites en huisgemaakte mayonaise

Huisgemaakte Pasta's & Pannenkoeken

Pasta met zeevruchten

24.5

Mosselen, zalm, Argentijnse gamba's, tongfilet, paddenstoelen van het seizoen, courgette, rode ui, knoflook, spinazie, romige pestosaus, Parmezaan en pijnboompitten

Pasta met paddestoelen ✿

24.5

Champignons, shiitakes, oesterzwam, rode ui, spinazie, courgette knoflook, romige truffelsaus, Parmezaan en pijnboompitten

Twentsche Boer'n Pann'kook ✿

15.5

Gebakken champignons,  -oesterzwam, -rode uien, -spek, bechamel, gegratineerd met Gruyère en bonenrollen on top

Kaas & Nagerechten

Selectie van de kaaswagen

12.5

Vijf soorten kaas, notenbrood, beurre d'Issigny, appelstroop, balsamico, vijgenchutney en walnoten

Chocolade crumble

10.5

Chocolade mousse, brownie crumble, karamelsaus, meringue en rood fruit

Crème brulée

10.5

Vanille roomdessert met gebrande rietsuiker, karamelijs en slagroom

Klassieke sorbet

9.5

Boeren vanille roomijs, verse vruchten, aardbeiensaus, lime soda, wafel en slagroom

Dame blanche Tolplas

9.5

Boeren vanille-, Belgian chocolate- en karamel roomijs, warme chocoladesaus en verse slagroom

Café Tolplas

10.5

Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen

  • NIX18
  • Privacy
  • Uniforme voorwaarden UVH
  • Solliciteren

Restaurant de Tolplas

Hexelseweg 84, 7645AM, Hoge Hexel

+31 (0) 546 70 68 68

Alle rechten voorbehouden, Restaurant de Tolplas

Powered by Chef Horeca & Catering Exploitatie BV

Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.

Accepteren