Koffie, lunch, borrel, diner, vergaderen, feesten, trouwerijen & catering
Aangemeld als:
filler@godaddy.com
Creatief & verrassend culinair!
Kruidenboter | truffelmayonaise | tomatenchutney
Truffelmayonaise | Balsamico | Parmezaan | pijnboompitten
Truffelmayonaise | Balsamico | Parmezaan | pijnboompitten
Gerookte zalm | zeetong | paling | Hollandse garnalen | dille vinaigrette
Biet | wortel | kwartelei | vijgengelei | vijgenconfiture
Wasabi | oosterse vinaigrette | sesam | krokantje | kwartelei
Geitenkaas | truffelmayonaise | balsamico | tomaat walnoten | rucola
Huisgemaakt, volgens grootmoeders recept
Gegratineerde kaascrouton | groene kruiden
Argentijnse gamba’s | zeekraal | venkel | romige crème met Pernod
Burrata | croutons | basilicumolie
Heerlijk & Eerlijk
Kruidenboter | Parmezaan | (6 stuks)
Krokant gebakken in bierbeslag | gedresseerde mesclunsalade | knoflooksaus
Kruidenboter | Parmezaan | (12 stuks)
Rode peper | knoflook | sjalot | olijfolie
Gezonde en lekkere maaltijd salades
Spekjes | geitenkaas | gepocheerd ei | krielaardappel | bonenrollen | gefrituurde uienringen | tomaat | komkommer | croutons | Franse dressing
Lauwwarme zalmfilet | gamba’s | gepocheerd ei | haricots verts gefrituurde uienringen | tomaat | komkommer | croutons | Franse dressing
Onze klasiekers
Mosselen | gamba’s | zalmfilet | aardappel | wortel | venkel | zeekraal
Gebakken spek, paddenstoelen en ui | champignonroomsaus
Atjar | kroepoek | satésaus
Gebakken spek, paddenstoelen en ui | champignonroomsaus
Knolselderij | klassieke Armagnac-pruimensaus
Voor de lekkere trek
Van de lava gril
Malse runderhaas | romige pepersaus
Knolselderij | gebakken beukenzwam | rode wijnsaus
Diamanthaas | varkenshaas | kipdijfilet | kruidenboter | kerriemayonaise
Pikant-zoet gemarineerd | bestrooid met seroendeng en fijn gesneden verse prei
Gebakken paddenstoelen | romige champignonsaus
Truffelmayonaise | sla | augurk | gekonfijte uien | spek | kaas
Broccoli | wortel | zeekraal | gepocheerd ei | Hollandaise
Voor de lekkere trek
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, aardappelgarnituur, verse frites en echte mayonaise.
De hartige & de zoete verleiding
Twentse krentenwegge | vijgenconfiture | balsamico | 5 soorten kaas
Klassieke sorbet | boeren roomijs | tropische vruchten | slagroom
Chocolade crumble | chocolade mousse | brownie | meringue | witte chocoladesaus
Banketbakkers room | boeren roomijs | karamel | amandel | slagroom
Warm appeltaartje | boeren roomijs | warme vanillesaus | slagroom
Vanille, karamel en chocolade ijs | warme chocoladesaus | slagroom
Boeren roomijs | karamel | slagroom
Restaurant de Tolplas
Hexelseweg 84, 7645AM, Hoge Hexel
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.
Reserveer nu vast voor de paasbrunch, voor à la carte of voor het gastronomische paasmenu