Koffie, lunch, borrel, diner, vergaderen, feesten, trouwerijen & catering
Aangemeld als:
filler@godaddy.com
Lekker & divers
Kruidenboter | truffelmayonaise| tomaten chutney
Brioche | ham-kaas | bechamel | Gruyère | ketchup | salade
Runderburger met truffelmayonaise | augurk | uienjam | spek | kaas | verse frites | mayonaise
Roomkaas | truffelmayonaise | Parmezaan | Balsamico | pijnboompitten | salade
Cassave kroepoek | atjar | verse frites | mayonaise
Mosterdmayonaise | roomboter | salade
Brioche | ham-kaas | bechamel | Gruyère | ketchup | gebakken ei | salade
Roomkaas | rode uien jam | gepocheerd ei | pijnboompitten | mosterd-dillesaus | salade
Mini cheeseburger | tomatensoep | Oeuff Benedict | salade
Met de eitjes van boer Jansen-Eupen, onze bijna buurman
Brioche | gepocheerde eieren | beenham, | Hollandaise | salade
Brioche | gepocheerde eieren | gerookte zalm | Hollandaise | salade
Brioche | gepocheerde eieren | spinazie | Hollandaise | salade
Drie eieren | mosterdmayonaise | spek | paddenstoelen | ui | salade
Drie eieren | truffelmayonaise | Balsamico Parmezaan | Balsamico | pijnboompitten | salade
Drie eieren | mosterdmayonaise | spek | paddenstoelen | ui | salade
Drie eieren | mosterdmayonaise | salade
Huisgemaakt, heerlijk en eerlijk
Gegratineerde kaascrouton | groene kruiden
Argentijnse gamba’s | zeekraal | venkel | romige crème met Pernod
Crème fraîche | tomaat | basilicum | pasta | croutons
Wildbouillon | crème fraîche | zeekraal | croutons
Gezonde en lekkere maaltijd salades
Spekjes | geitenkaas | gepocheerd ei | krielaardappel | bonenrollen gefrituurde uienringen | tomaat | komkommer | croutons | Franse dressing
Lauwwarme zalmfilet | gamba’s | gepocheerd ei | haricots verts gefrituurde uienringen | tomaat | komkommer | croutons | Franse dressing
Restaurant de Tolplas
Hexelseweg 84, 7645AM, Hoge Hexel
Alle rechten voorbehouden, Restaurant de Tolplas
Powered by Chef Horeca & Catering Exploitatie BV
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.
Op1 januari zijn wij vanaf 15:00 uur geopend