Restaurant de Tolplas
  • Home
  • Eten & Drinken
    • Menukaart
    • Lunchkaart
    • Kinderkaart
    • Wijnkaart
    • Bierkaart
    • Snacks To Go
    • Menu wensen
  • Ontdek de Tolplas
  • Arrangementen
    • Barbecue
    • High Tea
    • High Wine
    • High Beer
    • Feesten
    • Trouwen
    • Vergaderen
    • Events
  • Foto's
  • Contact
  • VACATURES
    • Sous-Chef de Cuisine
    • Zelfstandig werkend kok
    • Medewerker bediening
    • Hulp bediening
    • Afwas keukenhulp
    • Tuin/buitenhulp
  • Meer
    • Home
    • Eten & Drinken
      • Menukaart
      • Lunchkaart
      • Kinderkaart
      • Wijnkaart
      • Bierkaart
      • Snacks To Go
      • Menu wensen
    • Ontdek de Tolplas
    • Arrangementen
      • Barbecue
      • High Tea
      • High Wine
      • High Beer
      • Feesten
      • Trouwen
      • Vergaderen
      • Events
    • Foto's
    • Contact
    • VACATURES
      • Sous-Chef de Cuisine
      • Zelfstandig werkend kok
      • Medewerker bediening
      • Hulp bediening
      • Afwas keukenhulp
      • Tuin/buitenhulp
Restaurant de Tolplas
  • Home
  • Eten & Drinken
  • Ontdek de Tolplas
  • Arrangementen
  • Foto's
  • Contact
  • VACATURES

Vacature zelfstandig werkend kok v|m

Als je doet wat je leuk vindt, ben je eigenlijk nooit aan het werk

Als zelfstandig werkend kok bereidt je  gerechten uit verse ingrediënten en/of door leveranciers voorbewerkte en geportioneerde producten. Als zelfstandig werkend kok kun je soms aleen werken en soms met onsersteuning van één of enkele hulpkracht(en). Je bent belast met de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Ook ben je verantwoordelijk voor het toezien op het (vaktechnisch) bereiden van gerechten en de operationele randvoorwaarden hieromtrent (voorraadbeheer en bestellen). Je levert input aangaande de samenstelling en wijziging van de menu’s, kaarten en methoden.

Interne organisatie

  • Direct leidinggevende: Sous-Chef en Chef-eigenaar
  • Geeft leiding aan: 1 tot 2 (parttime) medewerkers (vaktechnisch)
  • Je geeft steeds het goede (culinaire)voorbeeld

Onderstaande werkzaamheden behoren tot jouw functie

Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden

  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen
  • Zelfstandig oplossen van kleine storingen
  • Afvoeren van afval


  Toezien op en bereiding van gerechten/ gerechtgedeelten

  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen, roeren e.d.
  • Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.), klaarzetten van hulpmiddelen
  • Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen/bijdoseringen
  • Doorgeefgereed (laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren
  • Toezien op de werkzaamheden van de hulpkracht(en), geven van aanwijzingen en instructies
  • Toezien op en uitvoeren van de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl)


  Borging voorraad en dagelijkse afroep

  • Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vooral vaste leveranciers
  • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen.
  • Bewaken van houdbaarheid en hygiëne


  Kwaliteitsverbetering en optimalisatie

  • Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten.
  • Leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.
  • Ontwikkelen/aanpassen van recepten, maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s voor partijen
  • Uitwerken van voorstellen in receptuurinstructies e.d.

Jouw functieprofiel

  • MBO niveau 3 werk- en denkniveau
  • Leermeester, rijbewijs is een pré
  • Kennis van HACCP
  • Op de hoogte van verschillende kookstijlen, gerechten en bereidingswijzen, aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken
  • Goede product en warenkennis, ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)


  • Kwaliteitsgericht, oog voor detail (nauwgezet), kiest niet altijd de makkelijkste weg
  • Flexibel ingesteld
  • Creatief en resultaatgericht
  • Zelfstandig initiatief nemend
  • Open en opbouwende communicatieve vaardigheden
  • Vitaal en stressbestendig (kan inproviseren)
  • Collegiaal
  • Goed huisvader of huismoederschap, je zorgt goed voor het team en de materialen en houdt de kosten in de hand

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie in een prettige en collegiale werkomgeving. Werktijden zullen zowel overdag, ’s avonds, in het weekend en gedurende feestdagen zijn. Vier daagse werkweek is eventueel bespreekbaar. Wij organiseren een aantal gezellige bijeenkomsten per jaar zoals de summer bbq, sinterklaasspel en de nieuwjaarsbijeenkomst. We hebben regelmatig persoonlijk en groepsoverleg en hanteren daarbij een open en opbouwende praatcultuur. We eten gezamenlijk en drinken af en toe gezamelijk een borrel of een (fris)drankje. Met sinterklaas en kerst hebben we altijd een leuke attentie. En we bieden een aantal (vakgerichte) opleidingen en trainingen waar nodig of wenselijk. Standaard krijgt iedere vaste medewerker; sociale hygiëne en BHV. Je krijgt van ons een kilometervergoeding als het woonwerk verkeer dit nodig maakt. Als leidinggevende krijg je een telefoonvergoeding waar bereikbaarheid wel bij hoort. Er is een personeelskorting van 10% op alles wat je bij ons aanbesteedt. En zo zijn er nog wel wat leuke bijkomstigheden.

Salaris & zo

  • CAO loon schaal 5 vanaf  €  1.945,96  bruto per maand
  • Je ontvangt  8% vakantiegeld bovenop je bruto salaris
  • 25 Vakantiedagen per jaar
  • 38 Urige werkweek
  • Tijd voor tijd, niet opgenomen uren blijven bestaan
  • Pensioen voorziening vanaf 21 jaar (PHENC)
  • Collectieve ziektekostenverzekering (vrijwillig)
  • Kilometervergoeding  (indien woon-werk afstand dit noodzakelijk maakt)

Procedure

Ben je enthousiast? Solliciteer dan meteen en wacht niet te lang.

Mail je CV en motivatiebrief dan naar: myjob@restaurantdetolplas.nl

of vul hieronder direct het online sollicitatieformulier in.

Heb je nog vragen voordat je de knoop doorhakt?

Neem dan gerust contact met ons op via 0546-706868.

Adres gegevens

Chef Horeca & Catering Exploitatie B.V.

Restaurant de Tolplas

Hexelseweg 84

7645 AM Hoge Hexel


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Online solliciteren m/v

Stuur ons je online sollicitatie

Voeg hier je CV met foto toe
Bijlagen (0)

Deze site wordt beschermd via reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

"Als je doet wat je leuk vindt, ben je eigenlijk nooit aan het werk!"

We zijn dol op gemotiveerde medewerkers, dus aarzel niet om te solliciteren!

Restaurant de Tolplas

Hexelseweg 84, 7645 AM Hoge Hexel, Netherlands

0 546 70 68 68 | myjob@restaurantdetolplas.nl

  • CORONA
  • NIX18
  • PRIVACY
  • UVH
  • Sollicitatie formulier

Alle rechten voorbehouden Restaurant de Tolplas

Powered by Chef Horeca & Catering Exploitatie BV

Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.

Accepteren

Menu

 "Nieuwe Helden"

Menu ter gelegenheid van opzoek zijn naar jongens en meiden, dames en heren van stavast. Die samen met ons het bedrijf verder willen uitbouwen en onze service en kwaliteit verder willen ontwikkelen


Chef de Cuisine

4 daagse werkweek bespreekbaar

***

Zelfstandig werkende koks

Fulltime/parttime

***

Chef Restaurant

4 daagse werkweek bespreekbaar

***

Bedieningsmedewerkers

Fulltime/parttime

***

Keuken en bedieningshulpen

Parttime/oproep

****

Tuinhulp/Handyman

Parttime/oproep

-.-


Klik hier om direct te solliciteren