Koffie, lunch, borrel, diner, vergaderen, feesten, trouwerijen en catering

  • Home
  • Over
  • Menu
    • Lunchkaart
    • Menukaart
    • Kinderkaart
    • Snack afhaalkaart
    • BBQ en Gourmet
    • Wijnkaart
    • Bierkaart
    • Dieetwensen
  • Arrangementen
    • High Tea
    • High Wine
    • High Beer
    • Kinderfeestje
    • Trouwen
    • Vergaderen
  • Spaar aktie
  • Nieuws
  • Impressie
  • Team
  • Werken bij
  • Contact
  • Inloggen
  • Borrelbites
  • Meer
    • Home
    • Over
    • Menu
      • Lunchkaart
      • Menukaart
      • Kinderkaart
      • Snack afhaalkaart
      • BBQ en Gourmet
      • Wijnkaart
      • Bierkaart
      • Dieetwensen
    • Arrangementen
      • High Tea
      • High Wine
      • High Beer
      • Kinderfeestje
      • Trouwen
      • Vergaderen
    • Spaar aktie
    • Nieuws
    • Impressie
    • Team
    • Werken bij
    • Contact
    • Inloggen
    • Borrelbites
  • Aanmelden

  • Mijn account
  • Aangemeld als:

  • filler@godaddy.com


  • Mijn account
  • Afmelden

Aangemeld als:

filler@godaddy.com

  • Home
  • Over
  • Menu
    • Lunchkaart
    • Menukaart
    • Kinderkaart
    • Snack afhaalkaart
    • BBQ en Gourmet
    • Wijnkaart
    • Bierkaart
    • Dieetwensen
  • Arrangementen
    • High Tea
    • High Wine
    • High Beer
    • Kinderfeestje
    • Trouwen
    • Vergaderen
  • Spaar aktie
  • Nieuws
  • Impressie
  • Team
  • Werken bij
  • Contact
  • Inloggen
  • Borrelbites

Account


  • Mijn account
  • Afmelden


  • Aanmelden
  • Mijn account

Nieuws

Asperges van Lubberink

Hoge Hexel 2 april 2023, 

De rijke, losse, Twentse zandgrond is bij uitstek geschikt voor aspergeteelt. Dat begrepen de broers Martin en Harry Lubberink toen ze bijna 30 jaar geleden voor het eerst asperges van Twentse bodem aten. Martin bracht de eerste aspergeplanten mee naar Twente na zijn stage bij een aspergeteler in Limburg. Lubberink asperges worden al op het land gekoeld. Dit maakt dat ze zo knispervers zijn en dat ook langer blijven. Direct na het steken, gaat de asperge in een mobiele koelbox naar de boerderij. Daar worden de asperges gewassen en gesorteerd op kwaliteit en dikte. Een deel van de asperges wordt machinaal geschild en verpakt. Een ander deel gaat rechtstreeks naar de verkooppunten, restaurants en winkels door heel Nederland. Bij restaurant de Tolplas is het gele goud ook sinds 2 april 2023, tot ver in juni te verkrijgen. Met boeren beenham met zalm of in heerlijke seizoens voorgerecheten. U komt toch ook proeven? Tot zo!

www.lubberinkasperges.nl

Abonneren

Registreer u als u informatie wilt ontvangen over onze speciale aanbiedingen, verkoop en evenementen

  • Werken bij
  • Contact
  • NIX18
  • Privacy
  • Uniforme voorwaarden UVH

Restaurant de Tolplas

Hexelseweg 84, 7645AM, Hoge Hexel

0546-706868

Alle rechten voorbehouden, Restaurant de Tolplas

Powered by Chef Horeca & Catering Exploitatie BV

Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.

Accepteren

Wij zoeken:


 Een frisse & vlotte keuken/afwashulp (PT)

Voor maandag en dinsdag avond + evt. uitbreiding


Vriendelijke & vlotte bedieningsmedewerkers (PT)

Voor op de dagen dat jij beschikbaar bent


Bel voor een afspraak 0546-70686


Meer informatie