Koffie, lunch, borrel, diner, vergaderen, feesten, trouwerijen en catering
Aangemeld als:
filler@godaddy.com
Hoge Hexel 2 april 2023,
De rijke, losse, Twentse zandgrond is bij uitstek geschikt voor aspergeteelt. Dat begrepen de broers Martin en Harry Lubberink toen ze bijna 30 jaar geleden voor het eerst asperges van Twentse bodem aten. Martin bracht de eerste aspergeplanten mee naar Twente na zijn stage bij een aspergeteler in Limburg. Lubberink asperges worden al op het land gekoeld. Dit maakt dat ze zo knispervers zijn en dat ook langer blijven. Direct na het steken, gaat de asperge in een mobiele koelbox naar de boerderij. Daar worden de asperges gewassen en gesorteerd op kwaliteit en dikte. Een deel van de asperges wordt machinaal geschild en verpakt. Een ander deel gaat rechtstreeks naar de verkooppunten, restaurants en winkels door heel Nederland. Bij restaurant de Tolplas is het gele goud ook sinds 2 april 2023, tot ver in juni te verkrijgen. Met boeren beenham met zalm of in heerlijke seizoens voorgerecheten. U komt toch ook proeven? Tot zo!
Registreer u als u informatie wilt ontvangen over onze speciale aanbiedingen, verkoop en evenementen
Restaurant de Tolplas
Hexelseweg 84, 7645AM, Hoge Hexel
Alle rechten voorbehouden, Restaurant de Tolplas
Powered by Chef Horeca & Catering Exploitatie BV
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.
Wij zoeken:
Een frisse & vlotte keuken/afwashulp (PT)
Voor maandag en dinsdag avond + evt. uitbreiding
Vriendelijke & vlotte bedieningsmedewerkers (PT)
Voor op de dagen dat jij beschikbaar bent
Bel voor een afspraak 0546-70686