Kerst bij Restaurant de Tolplas

image3

De feestelijke feestdagen bij Restaurant de Tolplas

 Opgetuigde bomen met glanzende ballen, prachtig ingedekte tafels, magische lichtjes en feestelijk eten en drinken. Vier Kerst bij Restaurant de Tolplas gezellig samen met vrienden, familie of collega’s! Laat u meevoeren in de sfeervolle feeststemming en geniet van heerlijke culinaire hapjes, drankjes of zelfs een 3 gangen keuze kerstdiner. 

Feestdagen op de Tolplas 2019

Kerst en oud & nieuw op de Tolplas

 Wat is er mooier dan de feestdagen samen doorbrengen  op een unieke locatie, waar zowel gegeten, gedronken, geslapen en gefeest kan worden? Restaurant de Tolplas is volledig gedecoreerd in kerstsfeer en er zijn feestelijke bubbels in huis om samen te proosten op mooie herinneringen uit 2020.

Winter Tolplas

Tolplas bungalow arrangementen

 Heeft u zin zin om er met Kerst even lekker tussenuit te gaan, of om heerlijk uitgerust wakker te worden in het nieuwe jaar? Boek dan één van de Tolplas vakantie huisjes. Bekijk snel de verschillende arrangementen en zoek een verblijf welke bij uw wensen past!

Kerst bij Restaurant de Tolplas

Brunch & Diner Restaurant de Tolplas
Kerstman Restaurant de Tolplas

Ontmoet de kerstman!

 Ho ho ho! Kerst is pas compleet als ook de Kerstman van de partij is! Dit jaar zal de kerstman aanwezig zijn om met iedereen een mooi kerstfeest te vieren. Tijdens de kerstdagen op 25 en 26 december zal de Kerstman rondlopen door het gehele bedrijf. Wil jij hem ontmoeten?  Reserveer dan nu alvast bij Restaurant de Tolplas

Live muziek tijdens kerstdagen restaurant de tolplas

Kerst, Oud jaar & Nieuw jaar bij Restaurant de Tolplas

Oud en Nieuw Restaurant de Tolplas
Zakelijke feestdagen Restaurant de Tolplas

Zakelijk de feestdagen vieren!?

 Geniet van een eindejaarsevenement bij Restaurant de Tolplas. Het jaar met collega’s of relaties in stijl afsluiten of juist  starten? Een sprankelende borrel, een bijzonder kerstdiner of een spetterend eindejaarsfeest, volledig gedecoreerd in kerstsfeer, garandeert ‘The start of new memories’. Restaurant de Tolplas is de locatie bij uitstek om met feestelijke bubbels samen te proosten op mooie herinneringen en nieuwe doelen! Er zijn vele mogelijkheden. Wij maken daarvoor graag een arrangement op maat. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. 


image4

Kerst Diner Restaurant de Tolplas

Voor het ultieme kerstgevoel bent u bij Restaurant de Tolplas aan het juiste adres met een knapperend haardvuur, kerstbomen, kransen, lekker eten en gastvrije bediening. 1e en 2e Kerstdag zijn wij vanaf 12:00 uur geopend. 

1e & 2e Kerstdag sfeervol keuze kerstdiner

Restaurant de Tolplas Kerstmenu 2020

Wij serveren het keuze kerstmenu op 25 en 26 december. Voor de kinderen hebben we een speciaal kinder-kerstmenu. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te bevelen om te reserveren. U kunt het kerstmenu reserveren vanaf 12:00 uur


Drie gangen keuze kerstdiner à 49,95 per persoon inclusief amuse & spoom fantasie

Kids Kerst Menu 2020

Oma's tomatensoepje

***

Pipo Stick

***

Kinder Kerst IJsje

***

16,75

~.~

Christmas High Tea 2020

Tussen 12:00 en 16:00 uur serveren wij eerste en tweede kerstdag de Tolplas Kerst Thee

***

Duur maximaal 2 uur, dus u kunt als laatste reserveren om 14:00 uur!

***

 De kerst thee is een high Tea in kerstsfeer

***

 De Kerstmis Thee is alleen op reservering te verkrijgen

***

Het is niet mogelijk het kerstmenu en de Kerst Thee door elkaar te reserveren

***

24,95 per persoon

~.~